Reiniging en inspectie van het rioolstelsel in Yerseke

KRUININGEN – De gemeente Reimerswaal is begonnen met het reinigen en inspecteren van de gemeentelijke hoofdriolering in de kern Yerseke. De reinigingswerkzaamheden zijn gestart op maandag 4 september 2017 en zullen ongeveer vier weken duren. Tevens zal een gedeelte van het riool geïnspecteerd worden met een camera. Zowel de reinigingswerkzaamheden als de camera inspecties zullen worden uitgevoerd door rioolreinigingsbedrijf Vandervalk+Degroot uit Vlissingen.

Wat kunt u doen om ongemak  te voorkomen

Het is mogelijk dat de reinigingswerkzaamheden enig ongemak met zich mee zullen brengen. Door luchtverplaatsing in de riolering kan er mogelijk binnenshuis enige geuroverlast ontstaan. Dit is eenvoudig te verhelpen door wat water door uw wastafel, gootsteen of douchebak te laten stromen, om het waterslot te herstellen. Om verder ongemak te voorkomen willen wij u vriendelijk verzoeken om gedurende de reinigingswerkzaamheden het deksel van het toilet gesloten te houden.

Verkeershinder

Daarnaast kan door het te gebruiken materieel enige verkeershinder ontstaan. De uitvoerenden zullen uiteraard trachten deze verkeershinder tot het minimum te beperken. Het moment waarop er bij u in de straat wordt gewerkt is niet aan te geven, omdat dit bepaald wordt door de bereikbaarheid van de straat in verband met geparkeerde auto’s of in verband met slechte weersomstandigheden.

Verdere informatie kunt u vinden op de website: http://reimerswaal.valkdegroot.nl

Met vragen of opmerkingen met betrekking tot de uitvoering kunt u zich richten tot de heer Pols van de firma Vandervalk+Degroot, telefoonnummer 06 53 12 98 39. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de heer Sinke van de afdeling Gemeentewerken, telefoonnummer 14 0113.

Lees ook:Reiniging riolering
Lees ook:Reiniging & inspectie riolering Hulst!
Lees ook:Klein asfaltonderhoud diverse wegen!
Lees ook:Sloopwerk ‘De Zeeuwsche Paerel en Rijksweg 45’ Kruiningen!
Lees ook:Vervanging Noordpoortbrug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>