Eurodag najaarskermis Hulst

kermis 4

HULST – De Hulster Najaarskermis opent vrijdag 29 september om 15.30 uur met een Eurodag. Tot en met dinsdag 3 oktober staat het marktplein vol met kermisattracties.
Tijdens de Eurodag kosten de draaiende kermisattracties slechts één euro kosten per rit. De andere kermisattracties bieden deze dag andere aanbiedingen aan. Ook Frituur Messagie – die sinds jaar en dag op de markt in Hulst een plekje heeft – doet mee aan de actie. Frikadellen en kroketten kosten die dag ook slechts één euro.

Op vrijdag is de kermis geopend vanaf 15.30 uur. Op de andere dagen gaan de attracties omstreeks 14.00 uur open.

Naast de autoscooter zijn er de traditionele attracties zoals een kindermolen, nougatkraam,  eendjesvis/touwtjetrekkraam, minicars, suikerspin/popcornkraam, schiettent, oliebollenkraam, blikkengooitent en de grijpers. Daarnaast is er ook snelheid op de kermis. In de Swingbob kan men genieten van een enerverende snelheidsrit. Daarnaast kunnen sportievelingen hun hart ophalen bij het voetbalspel.

Lees ook:Eurodag op Hulster najaarskermis!
Lees ook:Voorjaarskermis Hulst!
Lees ook:Nieuwe indeling Vlissingse kermis slaat direct aan!
Lees ook:Zomertip (3): De kermissen komen eraan!
Lees ook:Vlissingse kermis start bijna!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>