Studiereis oogkliniek Ambon – Vlissingen

ambon

VLISSINGEN – Op uitnodiging van de Stichting Samenwerking Vlissingen – Ambon heeft een team van de Oogkliniek Ambon-Vlissingen half september 2017 een studiereis naar Nederland gemaakt. Twaalf medewerkers van de oogkliniek bezochten ziekenhuizen en oogklinieken in Vlissingen, Terneuzen, Amersfoort en Uden.

De Ambonese oogkliniek is in 2013 geopend dankzij de inspanningen van Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon. De kliniek heeft in 4 jaar tijd grote stappen gezet en veel mensen geholpen.

Afsluiting bezoek Vlissingen

Het team werd officieel ontvangen op het stadhuis door burgemeester Van den Tillaar en wethouder Vader. Het studiebezoek werd feestelijk afgesloten in het Wijkcentrum van de Stichting Mae Uku in de Molukse wijk in Oost-Souburg. De ambassadeur van Indonesië in Nederland, mr. I Gusti Agung Wesaka Puja, en loco-burgemeester Vader waren aanwezig bij het afscheidsfeest.
Zie ook de pagina Stedenband Vlissingen-Ambon.

Lees ook:Vlissingse wethouder in Ambon!
Lees ook:Plastische Chirurgie op de Molukken!
Lees ook:Ontmoetingsavond Vlissingen-Ambon!
Lees ook:SouMiKou wandeltocht
Lees ook:Diner Makan voor Maluku

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>