Pop-up store Veiligheidsregio

veiligheidsregio zeeland

VLISSINGEN – Veiligheidsregio Zeeland opende onlangs een pop-up store over (brand)veiligheid in de Vlissingse binnenstad. De komende 2 maanden komt u in het pand aan de Lange Zelke 54 alles te weten over gevaren in en om het huis en hoe u zich daartegen kunt beschermen.

Als bezoeker waant u zich in de pop-up store in een echt huis. In 6 ‘kamers’ krijgt u op interactieve wijze onder andere uitleg over hoe u brand kunt voorkomen, wat u moet doen als er brand is en hoe u zich kunt voorbereiden op andere gevaren in Zeeland. Via nieuwe technieken zoals virtual reality, kunt u zelf ervaren hoe het is om in een brandend huis te staan.

Openingstijden

De pop-up store is wekelijks geopend op woensdag (van 13.00-17.00 uur), vrijdag (10.00-20.00 uur) en zaterdag (10.00-16.00 uur) en blijft in eerste instantie tot de kerstvakantie open. Als het een succes is, reist de expositie daarna door naar een andere Zeeuwse gemeente. De entree is gratis.

Lees ook:Openluchtzwembaden open!
Lees ook:Gemeentehuis geopend tussen Kerst en Nieuwjaar!
Lees ook:Wijziging openingstijden gemeentehuis Veere!
Lees ook:Zeeland Veilig
Lees ook:Reimerswaal App!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>