Ook Nieuwjaarsreceptie in Schouwen-Duiveland

champagne glazen

BURGH-HAAMSTEDE – Net als in andere Zeeuwse gemeenten, is er in Schouwen-Duiveland ook een nieeuuwjaarsreceptie.  Woensdag 24 januari houdt de gemeente Schouwen-Duiveland met Ondernemerskring Schouwen-Duiveland de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst. Stichting Aemstie Alive uit Burgh-Haamstede is dit jaar de gastheer.

Een gemeentewoordvoerder: “Onder het genot van een hapje en drankje is er in het Sportcentrum Westerschouwen in Burgh-Haamstede voor bewoners, ondernemers en belangstellenden van Schouwen-Duiveland de gelegenheid om elkaar het beste voor 2018 toe te wensen.

De nieuwjaarsreceptie begint om 17.00 uur en duurt tot circa 19.00 uur. Vertegenwoordigers van gemeente, OSD en Aemstie Alive luiden graag samen met u het nieuwe jaar in. Vriendelijk verzoeken wij u zich aan te melden via osd-signaal.nl/nieuwjaarsreceptie.\”

Lees ook:Lintje voor brandweermannen!
Lees ook:5 jongeren Schouwen-Duiveland in de boeien!
Lees ook:Gedenkbomen 100-jarigen
Lees ook:Nationale Molendag Schouwen-Duiveland
Lees ook:Maatschappelijke voorzieningen Schouwen-Duiveland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>