Netwerken gezocht

gezocht

MIDDELBURG – In kennis- en innovatienetwerken komen bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen. De netwerken zorgen voor onderzoek en onderwijs dat aansluit op de vraag van het bedrijfsleven. Bovendien draagt samenwerking in een netwerk bij aan sterkere sectoren en innovatie. Zo vergroten we samen de concurrentiekracht van Zeeland.

Omdat de Provincie het delen van kennis binnen de Zeeuwse kernsectoren stimuleert, is de subsidieregeling kennis- en innovatienetwerken in het leven geroepen. Het afgelopen jaar maakten al zeven netwerken gebruik van deze regeling. Denk aan Zeeland Connect, dat de positie van logistiek Zeeland versterkt. Of het Centre of Expertise Water & Energy, een uniek internationaal netwerk dat zich richt op energie uit wind en water.

De subsidieregeling kennis- en innovatie vloeit voort uit Campus Zeeland: het samenwerkingsverband van ondernemers, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheden in Zeeland. Vorige week besloot het college van Gedeputeerde Staten dat de subsidieregeling verlengd wordt. En dat is goed nieuws voor iedereen die de Zeeuwse economie een warm hart toedraagt.

Wilt u een samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden opzetten of versterken en uitbouwen? Wilt u uw ambities verder uitwerken? Wellicht komt u dan in aanmerking voor ondersteuning. Meer informatie is te vinden op de website van Campus Zeeland.

 

Lees ook:Subsidieregeling kennis- en innovatienetwerken verlengd
Lees ook:Masterplan Campus Zeeland! op hoofdlijnen gereed
Lees ook:Health Campus Zeeland!
Lees ook:Economic Board Zeeland
Lees ook:Netwerkontbijt zorgsector!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>