ADRZ introduceert ‘kort parkeren zone’ in Goes

parkeren

GOES -  Op het linker parkeerterrein van de Admiraal de Ruyter Ziekenhuis-locatie (ADRZ) vanaf 22 januari zeven ‘kort parkeren’ plaatsen gereserveerd. De parkeerplaatsen zijn speciaal bedoeld om patiënten en bezoekers bij het ziekenhuis af te zetten en ze eventueel naar binnen te begeleiden.

Auto’s mogen maximaal vijftien minuten op de aangewezen plaatsen blijven staan. Patiënten die met spoed het ziekenhuis moeten bereiken mogen nog wel tot de hoofdingang doorrijden. Dit geldt ook voor zwangere vrouwen die met spoed het ziekenhuis moeten bereiken Met de introductie van ‘kort parkeren’ komt er een einde aan de onveilige situaties die zich soms voordeden voor de hoofdingang. Het ADRZ vindt het belangrijk dat alle patiënten en bezoekers het ziekenhuis op een veilige manier kunnen bereiken en heeft daarom besloten, zo dichtbij als mogelijk, parkeerplaatsen beschikbaar te stellen om kort te parkeren. Bij deze zone is een overkapping gebouwd, waaronder verschillende bankjes zijn geplaatst. Ook zijn hier rolstoelen beschikbaar en helpen medewerkers van het ziekenhuis, als dat nodig is, bezoekers en patiënten. De aanpassingen aan het voorterrein maken deel uit van de verbeteringen die het ADRZ in Goes doorvoert om beter aan te kunnen sluiten op de wensen en de behoeften van patiënten en bezoekers. Zo is, naast de introductie van de ‘kort parkeren zone’ het hele linker parkeerterrein opgeknapt en wordt er gewerkt aan nieuwe fietsenstallingen voor bezoekers en personeel. Daarnaast wordt de nieuwe Centrale Sterilisatie Afdeling binnenkort opgeleverd én werkt het ziekenhuis aan een volledig nieuw moeder & kind centrum. Op het parkeerterrein staat de ‘kort parkeren zone’ duidelijk aangegeven. Ook zijn er medewerkers van het ADRZ op het terrein aanwezig om eventueel te ondersteunen.

Lees ook:Betaald parkeren bij ADRZ in Goes!
Lees ook:Nieuwe hoofdentree ADRZ in Vlissingen opent!
Lees ook:ADRZ opent locatie Vlissingen officieel
Lees ook:Betaald parkeren ADRZ Vlissingen
Lees ook:ADRZ krijgt opnieuw Vaatkeurmerk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>