Kwart- en halve finales Nationale Voorleeswedstrijd

boeken

VLISSINGEN – De Nationale Voorleeswedstrijd bestaat 25 jaar. Dit zilveren jubileum wordt gevierd met een extra feestelijke wedstrijdronde. De spannende voorleesrondes op Walcheren gaan weer van start. In Vlissingen vindt de kwartfinale plaats op woensdag 7 februari om 15.00 uur in ZB| Bibliotheek Vlissingen, Spuikomweg 7. In Middelburg gaan de voorlezers van Middelburg en Veere op twee woensdagmiddagen de strijd aan op 14 februari om 14.00 uur en op 28 februari  om 15.00 uur in het Auditorium van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland aan de Kousteensedijk 7.

Kwartfinales
ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en ZB| Bibliotheek Vlissingen organiseren kwartfinales van De Nationale Voorleeswedstrijd voor alle schoolkampioenen uit groep 7 en 8 van de basisscholen.Deze schoolkampioenen laten in de twee Bibliotheken horen hoe goed zij kunnen voorlezen.

Walcherse en Zeeuwse finales
Uit deze drie voorrondes worden negen voorlezers gekozen die doorgaan naar de halve finale; de Walcherse voorleesfinale is op woensdag 7 maart 2018 in bioscoop CineCity in Vlissingen. Hier wordt gestreden om de twee Walcherse tickets voor de provinciale ronde op 7 april 2018 in Middelburg. De winnaar van de Zeeuwse finale zal onze provincie vertegenwoordigen tijdens de zinderende landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd  op woensdag 23 mei 2018 in de Schouwburg Amstelveen.

Meer weten over de Nationale Voorleeswedstrijd?
Kijk op: www.denationalevoorleeswedstrijd.nl

Lees ook:Nina Lenselink en Ellis de Snoo zijn voorleeskampioen van Walcheren
Lees ook:Winnaars Vlissingse ronde Nationale Voorleeswedstrijd
Lees ook:Lise van der Feen voorleeskampioen!
Lees ook:Voorleeswedstrijd Bibliotheek Vlissingen!
Lees ook:Voorronde voorleeswedstrijd in Bibliotheek Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>