Opknappen brug

werk in uitvoering blog

VLISSINGEN – Aan de Vlissingse Sloebrug wordt van 19 februari tot en met 30 maart gewerkt. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente Vlissingen, de eigenaar van de brug. Tijdens de werkzaamheden heeft het wegverkeer in beide richtingen de beschikking over één in plaats van twee rijstroken. Voetgangers en fietsers worden in deze periode omgeleid via de Keersluisbrug. Deze wegomleiding staat met borden aangegeven. Voor de scheepvaart is de hoogte van de brug om er onderdoor te varen in deze periode beperkt tot vijf meter.

Wat gaat er gebeuren?

De bovenbouw aan de zuidzijde van de brug wordt ontdaan van oude verflagen en daarna opnieuw geconserveerd. Vorig jaar hebben de noordzijde en de onderkant van de brug deze behandeling ondergaan. De brug blijft tijdens het werk op zijn plaats, maar de gehele brug komt wel in de steigers te staan. Ook wordt de brug compleet stofvrij ingepakt. Eerder werden al de Arneverkeersbrug, de Draaibrug Souburg, de Keersluisbrug en de Schroebrug opgeknapt.

Lees ook:Onderhoud Sloebrug!
Lees ook:Werkzaamheden Keersluisbrug!
Lees ook:Werk Keersluisbrug vertraagd!
Lees ook:Keersluisbrug dicht!
Lees ook:Bruggen opgeknapt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>