Minisymposium slokdarm-, maag- en darmkanker

mond

GOES – Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) houdt in de Goese locatie met medewerking van experts uit het Erasmus Medisch Centrum (EMC) op vrijdagmiddag 16 maart 2018 een minisymposium over slokdarm-, maag- en darmkanker. Het thema van het symposium is ‘Het mooiste werk is samenwerk’. Patiënten en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om de middag bij te wonen.

Tijdens het symposium zijn er lezingen van 4 specialisten van het ADRZ, Erasmus Medisch Centrum (EMC) en de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde. De sprekers gaan daarbij in op onderwerpen als erfelijkheid, werk(hervatting), onderzoek en behandeling van de aandoeningen.

Programma

 14.00 uur – Aanvang

 14.15 uur – Lezing over erfelijkheid mw. C. van der Meer (verpleegkundig specialist klinische genetica

EMC)  14.45 uur – Lezing over werk en werkhervatting door dhr. T. Rejda (bedrijfsarts/klinisch arbeidsgeneeskundige van de Nederlandse vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde)

 15.15 uur – Pauze

 15.45 uur – Lezing over diagnostiek en behandeling van kanker van de spijsverterigsorganendoor dr. L. Oosterbosch (maag-darm-leverarts ADRZ)

 16.15 uur – Lezing over operaties bij slokdarm- of maagkanker door dr. B.P.L. Wijnhoven (gastro-intestinaal oncologisch chirurg EMC)

 17.00 uur – Afronding en vragen

Aanmelden voor het symposium ‘Het mooiste werk is samenwerk’ kan tot 11 maart via het inschrijfformulier op ADRZ.nl/minisymposium. De toegang is gratis.

Lees ook:Minisymposium Darmkanker: uw zorg, onze zorg!
Lees ook:Zeeuwse kankerpatient vaker in eigen regio behandeld!
Lees ook:Informatie-avond “Borstkanker & Erfelijkheid”
Lees ook:Filipijnse Ministerie van Defensie bezoekt Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie in ADRZ
Lees ook:Behandeling kankerpatient vaker in Zeeland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>