DELTA digitaal in augustus

tv kijken

MIDDELBURG -m Er is veel over te doen in het Zeeuwse en in augustus gaat DELTA echt digitaal. een woordvoerder: “We kondigden het vorig jaar al aan: 2018 is het jaar waarin we ons klaarmaken voor een digitale toekomst. Dat betekent dat al onze klanten kunnen genieten van de beste beeld- en geluidskwaliteit. Tegelijkertijd zorgen we voor extra ruimte op het netwerk. Met die extra ruimte zijn we samen, met u als gebruiker, voorbereid op alle nieuwe diensten van de digitale toekomst van Zeeland.

Analoge tv en radio vanaf 20 augustus niet meer beschikbaar
Omdat we volledig overstappen naar digitale tv en radio nemen we afscheid van het analoge tv- en radiosignaal via de kabel. Wanneer we dit doen, leest u in deze brief. Als u nog een tv of radio heeft aangesloten via de analoge kabel helpen we u met concrete oplossingen. Zodat u op tijd bent voorbereid.”

Wat gaan we doen en wanneer?

vinkje Per 1 mei 2018 zijn de tv-zenders ARD, ZDF, WDR, BBC 1, TV5 niet meer via het analoge signaal te bekijken, maar alleen nog digitaal
vinkje Vanaf 20 augustus 2018 stoppen alle analoge tv- en radiozenders. Vanaf dan kijkt en luistert u alleen nog digitale tv en radio!

Lees ook:DELTA: Allemaal digitaal
Lees ook:Allemaal digitaal
Lees ook:Digitale flitspaal!
Lees ook:Digitale flitspaal!
Lees ook:Flitspalen Oosterland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>