Bijeenkomsten over Trekdijk Nieuw- en Sint Joosland

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – Er leven vragen en zijn er zorgen over de Trekdijk in Nieuw- en Sint Joosland. De Trekdijk maakt onderdeel uit van de coalitieonderhandelingen in de gemeente Middelburg. Het demissionaire college ziet en begrijpt dat veel mensen vragen en zorgen hebben over de Trekdijk. Belangrijk is dat iedereen de kans krijgt om vragen te stellen en aan te geven wat er leeft. Dat is dan ook de reden om binnenkort bijeenkomsten te houden.

Alle mensen die willen meedenken en meer willen horen over de Trekdijk zijn van harte welkom. Om zoveel mogelijk mensen goed te kunnen spreken over dit onderwerp, organiseert de gemeente op 17 en 19 april vier middag- en avondbijeenkomsten in Theater De Wegwijzer in Nieuw- en Sint Joosland en het Van der Valk Hotel in Middelburg.

Afgelopen maandag is er bij de inwoners van Nieuw- en Sint Joosland en de wijk Mortiere een uitnodiging in de brievenbus gedaan.

Uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte welkom tijdens één van de bijeenkomsten. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected].

Lees ook:Veiling landbouwgrond!
Lees ook:Motorbegeleider wielrenners dodelijk verongelukt
Lees ook:Besluitvorming Bedrijventerreinprogramma
Lees ook:Gezamenlijk spreekuur Nieuw- en Sint Joosland!
Lees ook:Binnenbrand Nieuw- en Sint Joosland! UPDATE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>