Politie pakt jonge vechtjassen uit Sluis op

SLUIS – De Zeeuwse politie is een onderzoek gestart naar enkele jongeren uit de gemeente Sluis die een aantal mishandelingen op hun kerfstok zouden hebben.Op 5 mei tijdens het bevrijdingsfestival in Vlissingen is een 22-jarige man uit de gemeente Sluis door een groep van ongeveer twaalf jongeren aangevallen en mishandeld. Hij heeft hierbij een gebroken oogkas opgelopen.Naar aanleiding van deze zaak heeft de politie drie verdachten aangehouden.

In een andere zaak, waarbij op 25 mei een 20-jarige man eveneens uit de gemeente Sluis, in Breskens is mishandeld, zijn nog drie verdachten aangehouden.De verdachten zijn afkomstig uit de gemeente Sluis en in de leeftijd tussen 16 en 20 jaar oud.

twee andere zaken, een mishandeling in een discotheek en op een school, heeft de politie nog in onderzoek. De jongeren worden ook hierin als verdachten gehoord.

Lees ook:Jonge Zeeuwse oplichters en afpersers gepakt!
Lees ook:Zware mishandeling in Renesse: verdachten aangehouden!
Lees ook:Jonge straatrovers bekennen
Lees ook:Jeugdige straatrovers Vlissingen in de boeien!
Lees ook:Zeeuwen knokken in Oostenrijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>