Man in kritieke toestand na geweld

VLISSINGEN – Een man is gisteravond in Vlissingen zo toegetakeld dat hij in levensgevaar verkeert. Wat er precies is gebeurd in de President Rooseveltlaan en welke verwondingen de man heeft, is nog onduidelijk. De politie is een groot politieonderzoek begonnen, zo meldt HVZeeland.
Hulpdiensten kregen rond 22.00 uur een melding dat er op de kruising met de Bloemenlaan een bewusteloze man was aangetroffen. Toen ambulancepersoneel ter plaatse kwam, werd duidelijk dat de man gereanimeerd moest worden.
De politie heeft al twee mensen aangehouden die vermoedelijk iets met de zaak te maken hebben. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis waar voor zijn leven wordt gevreesd. De politie wil weten wat er gebeurd is en zoekt getuigen. Die kunnen zich melden 0900-8844.

Lees ook:Man valt van hotelbalkon!
Lees ook:Ongeluk bij Serooskerke eist tweede dode
Lees ook:Tweede verdachte schietpartij Vlissingen opgepakt!
Lees ook:“Dode” ongeval leeft nog!
Lees ook:Ernstig scooterongeluk!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Man in kritieke toestand na geweld

  1. Pingback: Politie belaagd in gespannen Vlissingen | Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>