Overval op cafetaria mislukt door kordaat optreden medewerker

HULST – Een gewapende overval op een cafetaria in Hulst is mislukt door het kordate optreden van een medewerker van de friettent. In de nacht van vrijdag op zaterdag, net na sluitingstijd, wilde een man met een bivakmuts op de cafetaria aan de Sportlaan in Hulst binnenlopen. Daarbij trok hij een pistool, of iets wat er op leek. Een van de medewerkers wilde voorkomen dat de overvaller de zaak binnenkwam en probeerde het wapen af te pakken. Er ontstond een worsteling waarna de overvaller eieren voor zijn geld koos en wegrende zonder buit. Hij liep weg in de richting van het Van Ceulenplein en ging daar de brandgang in richting de Jacob van Lennepstraat.
De politie heeft inmiddels de omgeving uitgekamd naar sporen en een buurtonderzoek gehouden. Van de overvaller is het volgende signalement bekend: man, lengte 1.70 meter, slank/normaal postuur. De man droeg een groenkleurige anorak tot over de heupen en een donkerkleurige broek. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie kunnen verstrekken over deze overval. Die kunnen bellen naar 0900-8844.

Lees ook:Cafetaria in Terneuzen overvallen!
Lees ook:Overval Sint Maartensdijk!
Lees ook:Dappere medewerker verjaagt overvaller Oost-Souburgse snackbar!
Lees ook:Mislukte geldroof Spar supermarkt Hulst!
Lees ook:Woningoverval Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>