Duikbond zoekt beste duiklocaties in Zeeland

MIDDELBURG – De Nederlandse Onderwatersportbond (NOB) is op zoek naar duikers met bruikbare tips voor mooie duiklocaties in Zeeland. De bond is namelijk bezig met het samenstellen van een lijst met hotspots.In januari presenteerde de NOB in Middelburg het plan ‘Divers’ Delta. Een omvangrijk plan om de duiksport in Zeeland op verschillende terreinen te verbeteren. Onderdeel van dat plan is de aanwijzing van hotspots. Dat zijn volgens de duikbond duiklocaties met een hoog voorzieningenniveau. Ofwel: de meest compleet ingerichte duikplaatsen die er zijn. In Zeeland moet het gaan om de Veerse Dam, de Bergse Diepsluis, Wemeldinge en de omgeving van het gemaal bij Dreischor.

De NOB wil van duikers een top drie van wensen en ideeën voor de hotspots. De inzender van het beste idee mag een van de nieuw in te richten duikplaatsen officieel openen.
Heb je tips, mail die dan naar [email protected].

Lees ook:Duiker dood bij Oesterdam Tholen!
Lees ook:Auto te water Oesterdam!
Lees ook:Autoinbraken in regio Goes!
Lees ook:Wegwerkzaamheden Oesterdam!
Lees ook:Dood van man in Wemeldinge is nog een mysterie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>