NAC biedt Zeeuws talent een driejarig contract

OOST-SOUBURG – NAC heeft de achttienjarige Pim Bouwman uit Oost-Souburg een contract voor drie seizoenen aangeboden. Dat meldt de PZC. De kans is volgens de krant groot dat de Zeeuwse middenvelder nog deze week zijn handtekening zet.
Bouwman speelt al jaren in de jeugd van de Bredase voetbalclub. Vorig seizoen speelde hij in Jong NAC en trainde hij vaak met de eerste selectie mee.
Overigens is de Zeeuwse voetballer even terug op zijn geboortegrond. NAC heeft namelijk zijn trainingskamp deze week opgeslagen in Domburg. In de selectie heeft Bouwman gezelschap van een mede-Zeeuw. Want ook Middelburger Rogier Veenstra zit in het team van trainer Robert Maaskant. Vanavond hopen de twee Zeeuwen in actie te komen tijdens het vriendschappelijke duel met RCS, de club waar ze beiden in de jeugd speelden. De wedstrijd in Souburg begint om 19.00 uur. Volwassenen betalen 7,50 euro entree, jeugd tot en met 12 jaar vijf euro.

Lees ook:Fietsen voor hulphond!
Lees ook:Afrika actie restaurant Waterfront loopt goed!
Lees ook:Heroïnedealer gepakt!
Lees ook:Buurtpreventieteam Bossenburgh!
Lees ook:Zeeuwen armer in 2012!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>