Terneuzen zoekt sportkampioenen 2011: hengelaars vallen buiten de boot!


TERNEUZEN / AXEL – Teams, elftallen en individuele sporters die dit jaar kampioen zijn geworden, kunnen zich tot uiterlijk 1 januari aanmelden voor het Sportgala van de gemeente Terneuzen, dat op vrijdag 9 maart 2012 in sporthal ’t Sportuus in Axel plaatsvindt. Maar…hengelaars en sporters die van dieren gebruik maken vallen buiten de boot!

Kampioenen en teams/elftallen kunnen vanaf nu worden aangemeld. De criteria voor aanmelding luiden:

Junioren

Junioren moeten ten minste 10 jaar oud zijn, maar in teamverband is het voor leden die jonger zijn dan 10 jaar, geen probleem. Alle jeugdige kampioenen die de 1e plaats behaalden in een Zeeuws-Vlaams, regionaal, provinciaal of kampioenschap van Zuidwest Nederland of een eerste t/m zesde plaats op een nationaal- of eerste t/m tiende plaats op een europees- of wereldkampioenschap, komen voor een nominatie in aanmerking.

Senioren

Senioren die de eerste plaats behaalden in een provinciaal kampioenschap (hoogste klasse!), een kampioenschap van Zuidwest of Zuid-Nederland, of een eerste t/m derde plaats op een nationaal- of de eerste t/m vijfde plaats op een Europees of wereldkampioenschap, komen ook voor een nominatie in aanmerking.

Als in een team van een Terneuzense sportvereniging enkele leden zitten van buiten de gemeente is dat geen probleem. Het hele team wordt gehuldigd!

Individuele kampioenen uit de gemeente die sporten bij een niet-Terneuzense vereniging komen ook voor een huldiging in aanmerking. Alle kampioenen moeten wel sporten in de hoogste categorie, dus in de voetbalsport bijvoorbeeld de E1, C1, of A1 elftallen en verder alleen de eerste teams van verenigingen. Dit zelfde geldt ook voor de turn- en de atletieksport.

Kampioenschappen behaald met dieren, hengelsport en clubkampioenen komen in principe niet voor een huldiging in aanmerking. Ook kaderleden of trainers worden niet gehuldigd.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 januari 2012 door een brief te richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen of door een e-mail te sturen naar mevrouw H. van Espen, Team Maatschappelijke Ontwikkeling, [email protected].

Let op: als u een aanmelding doet via de mail, dan dient u de informatie over de aan te melden kampioenen middels een bijlage als Word-document aan te leveren.

Vermeld de naam en het adres van de sportkampioen en de behaalde titel, haar of zijn geboortedatum, naam van de sportvereniging, datum waarop het kampioenschap is behaald en een exacte omschrijving van het kampioenschap, en in geval van teams het aantal teamleden.

In verband met de jurybeoordeling is het zaak dat het behaalde kampioenschap zo nauwkeurig mogelijk wordt omschreven. Houd daar dus rekening mee!

Lees ook:Huldiging Sportkampioentjes Borsele!
Lees ook:Sluis op zoek naar bijzondere sporters!
Lees ook:Huldigingen!
Lees ook:Sporten in de herfstvakantie!
Lees ook:Noordwijker wint Open Zeeuws Kampioenschap palingroken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>