Arjen Robben schenkt zijn Champions League-shirt aan Voetbal Experience!


MIDDELBURG – De Voetbal Experience in Middelburg heeft afgelopen dinsdag het finaleshirt van de Champions League van Arjen Robben ontvangen. De wedstrijd waarin hij een penalty miste! De international van Oranje gaf het shirt dinsdagavond voor aanvang van de wedstrijd Oranje – Bayern Munchen.

Robben overhandigde zijn shirt aan Voetbal Experience. Het voetbalmuseum zorgt voor een prominent plaatsje in de voetbalattractie. De Nederlandse speler kwam in contact met Voetbal Experience voor aanvang van de Oranjewedstrijd tegen zijn Duitse club.

Voetbal Experience

Nationaal Voetbalmuseum dé Voetbal Experience is dé voetbalattractie in Nederland en zelfs uniek in Europa. Oranje komt volop aan bod met historie, bijzondere voetbalobjecten, uniek beeldmateriaal en hét hoogtepunt van Oranje: het gewonnen EK 1988. Tevens is in Voetbal Experience alles te vinden over Oranjes meest gevreesde tegenstander: Duitsland, in de Nl-D zone, spreek je voetbalcommentaar in bij een wedstrijd, zijn de topclubs van Nederland vertegenwoordigd en worden voetbalkunsten getest op het speelveld.
Voetbal Experience is dagelijks open van 10 – 19 uur.

Lees ook:Voetbal Experience schenkt shirt Gerd Müller aan Duitsland!
Lees ook:Voetbal Experience zeker tot 31 augustus in Middelburg: goedkopere kaarten!
Lees ook:Gezellig met Pasen naar Voetbal Experience!
Lees ook:Beleef het EK ’88 opnieuw bij Voetbal Experience!
Lees ook:Nederland likt zijn wonden: Voetbal Experience heeft de pleister!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>