De Nationale Sport Week: een tipje van de sluier!

skateboard blog
KAPELLE – De Nationale Sport Week is een landelijk georganiseerde week, die laat zien hoe gezond en leuk bewegen is. Ook Bewegend Kapelle doet met veel enthousiasme mee aan deze week. De Nationale Sport Week vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 27 april. De hele week zetten sportverenigingen, sportaanbieders, bedrijven, onderwijs en de gemeente zich in om voor iedereen leuke en sportieve activiteiten aan te bieden voor diverse doelgroepen in de gemeente Kapelle.

De voorbereidingen zijn al weken in gang en er zijn een hoop activiteiten, clinics en workshops vastgelegd. Deze week lichten we een tipje van de sluier op: Ze starten de week op zaterdag 20 april in Wemeldinge met een spetterende opening: het Free Style Event. Het event start om 13.00 uur en wordt feestelijk geopend door Jon Herselman, wethouder Sport. Het Free Style Event is een spectaculaire activiteit met clinics, gave demo’s en wedstrijden, maar ook is er de mogelijkheid om zelf het terrein op te gaan met je eigen skates, step, waveboard, skateboard of BMX fiets. Heb je geen materiaal of wil je eens wat anders proberen? Dat kan: diverse materialen zijn te leen tijdens het event. Ook kan iedereen zijn panna voetbaltricks laten zien tijdens de Panna K.O. in de kooi en op de graffitimuur kan iedereen zich uitleven met de graffiti. Zorg dat je deze spetterende opening niet mist.

Begin april ontvangt u een kalender met een overzicht van alle activiteiten in de gemeente en verschijnt alle informatie op www.kapelle.nl/inwoner > Zorg en Welzijn > Bewegend Kapelle. Ook komt er wekelijks meer informatie omtrent de Nationale Sport Week in De Scheldepost. Voor meer informatie: [email protected] of bel 14 0113.

Lees ook:De Nationale Sportweek!
Lees ook:Free Style Event
Lees ook:Nationale sportweek!
Lees ook:Nationale sportweek!
Lees ook:Kapelle gastheer Oosterschelde week!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>