Ajax-Feyenoord voortaan op FOX!

ajax-feyenoord
MIDDELBURG – Met de recente introductie van FOX Sports wijzigt er het een en ander in het zenderpakket van DELTA DIGITALE TV. Eredivisie Live heet voortaan FOX Sports Eredivisie. Dus de kraker Ajax-Feyenoord is voortaan op Fox Sports.

Met ingang van 1 augustus is de naam van Eredivisie Live veranderd in FOX Sports Eredivisie. De Zeeuwen met bijvoorbeeld een Totaalpakket kunnen op drie kanalen alle wedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler League en van het volledige KNVB bekertoernooi live bekijken. Ook kunnen ze de wedstrijden volgen van de Nederlandse clubs die strijden in de UEFA Europa League. Naast alle live wedstrijden biedt FOX Sports Eredivisie leuke extra’s, zoals de mooiste doelpunten, Club TV, 90 Minutes en boeiende voetbaldocumentaires. FOX introduceert ook een nieuw pakket, genaamd FOX Sports International. Met dit pakket krijgt de sportieve Zeeuw de beste wedstrijden voorgeschoteld uit onder andere twee van de sterkste voetbalcompetities van Europa: de Engelse Premier League en de Italiaanse Serie A. Dit nieuwe pakket is vanaf 15 augustus te bestellen bij DELTA.

Lees ook:FOX Sports 6!
Lees ook:Eredivisievoetbal blijft bij DELTA!
Lees ook:Weer gratis naar AJAX kijken
Lees ook:DELTA heeft goedkoopste voetbal-totaalpakket!
Lees ook:Fox Sports bij DELTA wel even geblokkeerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>