Sport kennismaking!

sporttas

VLISSINGEN - Vlissingse sportaanbieders nodigen volwassenen en senioren uit de omgeving uit, om gratis te komen sporten tussen 1 september en 18 oktober 2014. Voor deze lessen is een speciaal aanbod samengesteld.

Programma

De 20 sportaanbieders hebben een programma gemaakt dat bestaat uit een serie lessen voor volwassenen vanaf 23 jaar en/of senioren. Zij krijgen de kans om gratis 1 of meerdere sporten te proberen. Zoals hockey, Nordic walking, yoga, volleybal en Tai Chi.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich voor meerdere sporten aanmelden. Er is geen maximum verbonden aan het aantal sporten. Enige voorwaarde is dat u alle lessen dient te volgen.
U kunt zich van 31 juli tot en met 22 augustus 2014 opgeven. Voor een aantal sporten geldt een maximum aantal deelnemers, waarbij vol = vol. Het sportaanbod en het aanmeldingsformulier staan op de website van Vlissingen in beweging.

Vlissingen in Beweging faciliteert en stimuleert sportactiviteiten in de gemeente Vlissingen. Doel is zoveel mogelijk inwoners te laten kennismaken met verschillende sporten en mensen te laten bewegen.

Lees ook:Gratis sportkennismaking!
Lees ook:Maak kennis met sporten in Vlissingen!
Lees ook:Sportkennismaking!
Lees ook:Sporten in Vlissingen en Middelburg!
Lees ook:Sportkennismakingsactiviteiten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>