Wandel naar je werk-dag

wandelen

TERNEUZEN - Wandelen heeft een positief effect heeft op je gezondheid. Wandelen werkt stress verlagend en vergroot je concentratie. Doe net als ons mee met de Wandel naar je werk-dag op donderdag 6 april. Begin je werkdag positief!

Niet iedereen woont op loopafstand van het werk, maar laat je hierdoor niet weerhouden. Iedereen kan meedoen. Loop deze dag naar het werk of parkeer je auto iets verder en loop een stukje. Of maak gebruik van het openbaar vervoer en stap een halte eerder uit.

Aanmelden
Aanmelden kan via http://wandelnet.nl/wandel-naar-je-werk-dag-2017.

wandelnet.nl
Op donderdag 6 april 2017 is het nationale Wandel naar je Werk-dag. Voor het tweede jaar op rij roepen we heel werkend Nederland op om (een deel van de afstand) naar …

 

Prijzen
De Wandel naar je werk-dag is een landelijk initiatief van Stichting Wandelnet. Onder alle aanmeldingen verloten zij vijf wandelgidsen van de nieuwste Lange-Afstand-Wandeling: het Groot-Frieslandpad. En tweet je op 6 april je leukste wandelfoto met de hashtag #wandelnaarjewerkdag, dan maak je kan op een NS-wandeling inclusief overnachting in het Apollo Hotel in Utrecht voor 2 personen.

Lees ook:Wintertip (4): Wandelen is populaire sport!
Lees ook:Elke stap telt!
Lees ook:Wandelen in Wemeldinge!
Lees ook:1.000 euro winnen voor uw vereniging of club? Doe mee aan de Wecycle actie
Lees ook:Wandelen in Wemeldinge!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>