Nieuw wielerevenement rondom Neeltje Jans

Tacx Classic Zeeland

NEELTJE JANS – De eerste editie van de Tacx Classic Zeeland is zaterdag 14 oktober. Dit is de toerversie van de Tacx Pro Classic, een wielerwedstrijd voor professionals. De Tacx Classic Zeeland is de ultieme seizoensafsluiter.
Het parcours
De start en finish zijn gesitueerd rondom Neeltje Jans, een prachtige setting. Niet voor niets werd hier twee jaar geleden de Tour de France beslist, in een heroïsche etappe vol spektakel. De uitdaging bij dit wielerevenement zal de Zeeuwse windkracht zijn. Na het evenement krijgen deelnemers de mogelijkheid om de profwedstrijd vanaf de eerste rij te bekijken.
De afstanden
Deelnemers kunnen kiezen tussen de afstanden; 30, 75 en 126 km. De 30 km route is ook zeer geschikt om als gezin aan deel te nemen. Als deelnemer kun je bovendien je gezin met korting laten genieten van een bezoek aan het attractiepark Neeltje Jans, een betere start van de herfstvakantie is er niet.
We Are Cycling
Tacx Classic maakt deel uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. Door de combinatie van fietsen, reizen en plezier kunnen zowel deelnemers als supporters altijd genieten van een topsfeer.

 

Lees ook:Tacx Classic Zeeland: Ultieme afsluiter wielerseizoen
Lees ook:Noord-Beveland gastheer Oosterscheldeweek
Lees ook:Oosterscheldeweek nadert
Lees ook:Win vip-kaarten Tour-finish!
Lees ook:Actievoerders hebben hun zin: Géén bruinviscircus Neeltje Jans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>