Nieuwjaarsdiner mantelzorgers!

restaurant

OOSTBURG – Porthos Sluis houdt ook in 2016 weer een nieuwjaarsdiner voor mantelzorgers. Het diner vindt plaats op donderdag 14 januari vanaf 18.30 uur in restaurant Het Stadhuis in Oostburg. Op deze avond kunnen mantelzorgers genieten van een gezellig en ontspannen uitje en een heerlijk viergangendiner. Alle mantelzorgers uit de regio zijn van harte welkom!

Aanmelden tot 6 januari

Dankzij de bereidwillige medewerking van het restaurant en een aantal sponsors kunnen wij dit diner aanbieden voor € 20,-. Voor dit bedrag krijgt u een viergangendiner, aperitief en twee glazen wijn, bier of frisdrank. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 6 januari via tel. 140117 of e-mail [email protected]. Na aanmelding ontvangt u een keuzemenu, waarbij u kunt kiezen uit twee voor-, hoofd- en nagerechten. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

 

Porthos Sluis

Porthos Sluis is onderdeel van de gemeente. Hier kunt u terecht voor ondersteuning en begeleiding op het gebied van Jeugd & Gezin, Werk & Inkomen, Wmo en Leefbaarheid & Burgerparticipatie.

 

 

Lees ook:Gespreksmiddag voor mantelzorgers!
Lees ook:Bijeenkomsten voor mantelzorgers
Lees ook:Mantelzorgers bijeen
Lees ook:Alzheimercafé Zeeuws-Vlaanderen en gespreksmiddag voor mantelzorgers!
Lees ook:In beweging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>