Gespreksmiddag voor mantelzorgers!

mantelzorger 2016

SLUIS –  Porthos Sluis houdt sinsdag 7 maart een gespreksmiddag voor mantelzorgers. Mensen die zorgen voor een hulpbehoevende partner, familielid, vriend of bekende, kunnen deelnemen aan deze middag.

De gespreksleiders gaan in op het thema ‘Als mantelzorger heb je altijd een dubbele verantwoordelijkheid, hoe ga je daarmee om?’. Uiteraard  staat er een kopje koffie of thee met iets lekkers klaar. De middag is van 14.00 tot 16.00 uur in het gebouw van Porthos Sluis, Nieuwstraat 2 in Oostburg. Aanmelden is makkelijk voor de organisatie, maar ook zonder aan te melden ben je welkom.

Heb je behoefte aan meer informatie, aan een gesprek over jouw situatie als (ex)mantelzorger of aan hulp om de zorg goed te organiseren? Of wil jij je aanmelden voor de gespreksmiddag? Neem dan contact op met Porthos Sluis, tel. 140117 of e-mail [email protected].

Lees ook:Bijeenkomsten voor mantelzorgers
Lees ook:Mantelzorgers bijeen
Lees ook:Alzheimercafé Zeeuws-Vlaanderen en gespreksmiddag voor mantelzorgers!
Lees ook:Nieuwjaarsdiner mantelzorgers!
Lees ook:Een openbare tuin in Oostburg die een naam verdient!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>