Choreograaf van ‘So you think you can dance’ geeft les in Goes

royjullen2GOES – Roy Julen, hoofd choreograaf van het bekende televisieprogramma So you think you can dance, geeft zaterdag 19 december een workshop bij Moves! DanceWareHouse in Goes. Tijdens deze workshop wordt ook geld ingezameld voor de actie ‘stop malaria’ van radio 3FM.

De topchoreograaf Roy Julen studeerde aan de Hogeschool voor de dans en theater Lucia Marthas als uitvoerend danser en dansdocent. Roy volgde workshops van Marty Kudelka (choreograaf van Justin Timberlake) en volgde lessen in New York van Jenna Hicks en Wes Felding. Roy was mede-choreograaf voor de André’s Nieuwe Revue Theatertour 2007, So You Wanna Be A Popstar, Junior Song Festival en de TMF Game Awards.

Deze topper was ook choreograaf van verschillende videoclips en Eyeworks, Corrino films, Sony Music, Spec Music en CNR Entertainment. In het theater was hij onder meer te zien in The Lion King, Fame en The Best of Musicals Tour 2007 in Duitsland.
De workshop van Roy kost 15 euro voor leden van Moves! in Goes en Middelburg. Voor niet-leden kost de workshop 25 euro. De opbrengst gaat naar de 3FM actie. Inschrijven kan via de site van Moves!
Vorige week nog gaf Misha Gabriel, danser van Michael Jackson, een workshop bij Moves! In Goes.

Lees ook:Danser van Michael Jackson geeft masterclass in Goes
Lees ook:Zeeuwse scholieren in finale Olympic Moves
Lees ook:Ostrea Lyceum winnaar Olympic Moves
Lees ook:Sinterklaas op Stingtray Music
Lees ook:Playing for Culture!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>