Danser van Michael Jackson geeft masterclass in Goes

danser2GOES – Misha Gabriel, de wereldberoemde danser en choreograaf die onder andere met Michael Jackson werkte, geeft vrijdag 11 december een masterclass bij Moves DanceWareHouse aan het Stationsplein 15 in Goes.

Gabriel is één van de twaalf dansers die zou meedoen aan Michael Jacksons This is it Tour. Door de dood van Michael ging dat niet. Wel is Gabriel te zien in de film This is It.
Eerder werkte Gabriel met artiesten als Beyonce en Mariah Carey. Bovendien is hij de choreograaf van Justin Timberlake en Janet Jackson. Het is erg bijzonder dat deze topper komt lesgeven in Goes, aangezien hij een zeer druk schema heeft. Naomi Vos, eigenaresse van Moves! Dance Warehouse in Goes, is dan ook zeer vereerd dat Misha Gabriel speciaal naar Goes komt om zijn dance skills te showen en te delen met mededansers. De masterclass begint om 19.30 uur en kost 35 euro voor niet-leden van de dansschool. Inschrijven kan via 0113-213935.

Lees ook:Choreograaf van ‘So you think you can dance’ geeft les in Goes
Lees ook:Zeeuws danstalent gezocht voor Let’s Dance
Lees ook:Bezoekers en artiesten van Concert at Sea eren Michael Jackson
Lees ook:Goes houdt Michael Jackson Tribute
Lees ook:Duizenden mensen doen moonwalk als eerbetoon aan Michael Jackson

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Danser van Michael Jackson geeft masterclass in Goes

  1. michael jackson FAN

    HIJ IS GEEN WACKO JACKO, HIJ IS MICHAEL JOSEPH JACKSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NOEM EEN LEGENDE NOU NIET ZO!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Ja, het viel mij ook al op!!! Veel mensen waaronder ik vinden die vervelende bijnaam voor Michael Jackson kwetsend. Jammer dat het er nog steeds insluipt. Wilt u hier voortaan rekening mee houden?

      /   Reply  / 
  3. Laatbloeier

    …. en voor de mensen die hieraan mee willen doen: ga ervoor!!!

      /   Reply  / 
  4. darinka

    dat vind ik nou ook,hij is niet WACKO JACKO, hij is voor alle michael jackson liefhebbers wel de lieve MICHAEL JACKSON en voor mij is MJ alle liefste man en een talent en een legende,dus AUB noem MJ niet zo…………..het kwetst mij en ook de anderen…………ik mis MJ xxx

      /   Reply  / 
  5. Dees

    Noem hem geen wacko jacko!
    MJ forever(L)

      /   Reply  / 
  6. Dennis Rijsbergen Auteur

    Voor alle fans: de gewraakte term is weggehaald.

      /   Reply  / 
  7. Yvonne

    en weer iemand die over de rug van THE MASTER geld probeert bij te verdienen.
    Ik woon vlakbij maar ik hoef die zelfingenomenheid niet. Sorrie

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Ik erger me aan veel mensen die over de rug van Michael Jackson geld willen verdienen, maar in dit geval ligt het denk ik toch wat anders. Deze man is danser; dat is zijn beroep en daar moet hij van leven. Veel gevorderde dansers geven workshops en hij deed het waarschijnlijk ook al voordat hij met Michael samenwerkte. Misschien is het juist wel mooi dat hij kan doorgeven wat hij van Michael heeft geleerd. En wie weet hoe verdrietig hij nog is over de dood van zijn leermeester. Dat zijn we allemaal nog en daarom begrijp ik de boze reacties ook wel.

        /   Reply  / 
  8. darinka

    ik vraag een ieder die mij kan helpen om bij een michael jackson fanklub te aansluiten,ik heb wel eens geprobeerd maar mij niet gelukt???ik ben wel een echte fan van ons MJ,heb heel veel foto’s,CD’,DWD’s en posters van michael en ik zou graag wat meer willen weten over en alles van MJ…ik mis hem heel erg en kijk iedere dag op GOOGLE of er iets te lezen is,en luister naar zijn muziek….en alles op de TV kijk als het om MICHAEL gaat….een verdrietige fan.

      /   Reply  / 
  9. vicky

    voor al die onozelaars dat hem wacko jacko noemen : ZOEK UW EIGEN EEN BELACHELIJKE BIJNAAM!! mj is en blijft de king of pop en dat heeft hij zelf waargemaakt!! ik ga zijn portret in tattoo laten zetten se!! r.i.p MJ
    forever in my hart!! I LOVE YOU!!

      /   Reply  / 
  10. Laatbloeier

    Jammer dat hier geen reacties staan van mensen die naar deze workshop gaan. Zelf ben ik dol op dansen, maar ik heb het niveau niet voor deze workshop. Ik ben heel nieuwsgierig hoe het is om les te krijgen van een danser die ‘life’ achter Michael Jackson heeft gestaan. Ben ook benieuwd of hij “Michael moves’ doet en vertelt hoe het was om te oefenen voor de ‘This is It’ concerten.

      /   Reply  / 
  11. Pingback: | Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>