Soap Wilders en Koppejan blijft doorgaan!

WILDERS-TWEEDE KAMER-LONDEN

ZOUTELANDE / DEN HAAG – De Haagse soap waarbij de Zeeuw Ad Koppejan (CDA) en Limburger Geert Wilders (PVV) zijn betrokken, blijft doorgaan. De verklaring die Wilders van de drie CDA-dissidenten Koppejan, Klink en Ferrier wilde hebben blijkt van de CDA zelf te komen.

Minister Piet Hein Donner heeft de drie dwarsliggers bij de formatie om een verklaring gevraagd, waardoor ze vast komen te zitten aan de utkomst van het CDA-congres. Daarom is het opvallend dat PVV juist die verklaring zou willen hebben. Dat is wel wat Wilders zei tijdens een persconferentie vrijdag na het mislukken van de formatiepoging.

 

Lees ook:Klink uit de Tweede Kamer: Wat doet Ad Koppejan?
Lees ook:Zeeuwse gedeputeerde Van Waveren op CDA congres: Ad Koppejan is van ons!
Lees ook:Ad Koppejan heeft zijn zin: Géén huwelijk VVD, PVV en CDA!
Lees ook:Wilders beschuldigt Koppejan van mislukken nieuw kabinet
Lees ook:Ad Koppejan niet loslippig na CDA beraad

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Soap Wilders en Koppejan blijft doorgaan!

  1. bakker bik

    Wil men de grondwet binnen het CDA omzeilen? Dat valt me van ze tegen.

      /   Reply  / 
  2. Jules Vismale

    De linkse figuren die verheugd zijn dat er geen rechts kabinet komt (zoals er ook geen links kabinet kwam) zullen snel merken dat na de roes de kater volgt! Hun “overwinning” is namelijk in feite een Pyrrusoverwinning want de meeste kiezers krijgen (terecht) een steeds grotere afkeer van links dat van toeten noch blazen weet en zij zullen alleen meer de kant van Wilders en de PVV kiezen. De CDA lijkt al uit elkaar te gaan vallen alsof zij aan een maraton meelopen die ze in feite niet kunnen winnen. Maar dat werd in een fabel van Aesopus over de aap en de vos duidelijk gemaakt over de desbetreffende aap die tot koning werd gekroond omdat alleen hem de kroon paste wat niet door de vos op prijs werd gesteld. Deze laatste liet de (naiëve en hebberige) aap in de val liet lopen en maakte duidelijk aan de overige dieren dat de aap niet eens op zichzelf kon passen. Dat een kroon namelijk iemand past maakt van deze persoon nog geen koning want bedenk: “Wie niet kan heersen over zichzelf zal dat óók nooit kunnen over anderen!” Overigens lijken apen mij véél slimmer dan die linkse politici die inderdaad totaal niet kunnen regeren over Nederland daar zij namelijk ook naiëf en hebberig zijn!

      /   Reply  / 
  3. frank bikker

    Ik ben van de wat jij noemt de “linkse kerk”, maar ik ben van mening dat juist de PVV regeringsverantwoordelijkheid had moeten nemen en niet in een constructie van de gedoogsteun. Dan had deze club mensen hun ware aard moeten laten zien en wat ze bestuurlijk echt waar konden maken. Ik denk namelijk dat vele PVVstemmers van een koude kermis thuis zouden zijn gekomen.

    Nu even iets over het CDA. Jules, je zou je eens moeten verdiepen in het oude gedachtengoed van deze groep. Er lopen daar mensen rond die het zogenaamde maatschappelijke harmoniemodel aanhangen. Ik geef toe dat dit de laatste jaren is ondergesneeuwd door economische zienswijzen, maar toch……

    Ik vind dat de PVV enkel negatieve gezichtspunten heeft, uitgezonderd ouderenzorg. Dat gehamer op de islam, daarmee schrik je alleen een heleboel mensen mee af, ook autochtonen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>