Dossier Zeeuwse politie uit auto gestolen

MIDDELBURG – Een dossier van de Zeeuwse politie is afgelopen week op een wel heel vreemde manier verdwenen. Het Zeeuwse rapport werd in Gelderland gestolen uit de auto van een agent van het korps Zuid-Holland-Zuid.

De agent was aanwezig bij een herdenking in het Gelderse Oosterbeek en had het dossier van de Zeeuwse politie in de auto laten liggen. Bij terugkomst bleken de vertrouwelijke documenten te zijn gestolen. De Zeeuwse politie heeft de diefstal inmiddels bevestigd.
Wat het Zeeuwse dossier bij het korps Zuid-Holland-Zuid deed en waarom het uiteindelijk in Gelderland terechtkwam is niet duidelijk. Ook wil de politie niet kwijt wat er precies in het dossier staat en hoe vertrouwelijk de informatie is. De politieregio Gelderland-Midden doet een strafrechtelijk onderzoek naar de inbraak in de auto.

Lees ook:Gestolen auto uit Roosendaal in Ritthem teruggevonden!
Lees ook:Politie Zeeland is beste boevenvanger
Lees ook:Zeeuwse scholen winnen schoolreis met wedstrijd Kinderpostzegelactie!
Lees ook:Zeeuwse economie in 2010 één van de hardst groeiende in Nederland
Lees ook:Subsidie voor Zeeuwse innovatieve mkb’ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>