Chauffeur die plassende Duitser doodreed wellicht voor rechter

GOES – Het Openbaar Ministerie (OM) gaat waarschijnlijk de 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Woensdrecht vervolgen die vorige week vrijdag op de Deltaweg bij Goes een Duitser doodreed.

Het slachtoffer stond in de file en moest nodig plassen. Na een plas in de berm liep hij terug naar zijn auto, maar zag daarbij de vrachtwagen die over de vluchtstrook reed over het hoofd. De Duitser overleed ter plekke. De vrachtwagenchauffeur uit Woensdrecht zou de file hebben willen ontwijken en daarom de vluchtstrook hebben gebruikt. De man is door de politie verhoord en daarna naar huis gestuurd. Dat wil volgens het OM echter niet zeggen dat de man niet alsnog vervolgd kan worden.
Het onderzoek naar het ongeval is nog in volle gang. Dat moet uitwijzen of de Woensdrechtenaar dood door schuld (een misdrijf) of gevaarlijk rijgedrag (een overtreding en dus minder ernstig) ten laste kan worden gelegd.
De politie zoekt nog getuigen van het ongeluk. Die kunnen zich melden via 0900-8844.

Bron: PZC

Lees ook:Hofaanklager heeft begrip voor vrachtwagenchauffeur die Duitser doodreed!
Lees ook:Vrachtwagen rijdt plassende Duitser dood
Lees ook:Dood van man in Wemeldinge is nog een mysterie
Lees ook:Whatsappende vrachtwagenchauffeur veroordeeld: Rijontzegging van 3 jaar en 240 uur werkstraf
Lees ook:Dodelijk verkeersongeval!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>