Middelburgse golfnetten gekozen tot meest rommelig stukje Zeeland

MIDDELBURG – Toen de enorme netten bij de golfbaan naast de A58 bij Middelburg aan metershoge palen werden gehangen, regende het al verontwaardigde reacties. Nu is dat stukje Zeeland ook officieel verkozen tot ‘meest verrommelde plek van Zeeland’.
De Zeeuwse Milieu Federatie zette de verkiezing op touw. Op die manier wilde de ZMF er achter komen waar burgers zich het meest aan storen in het landschap. Met deze informatie kan de milieufederatie werken aan een oplossing en kan nieuwe verrommeling worden voorkomen. Meer dan tweehonderd mensen brachten hun stem uit.
Andere kanshebbers voor de twijfelachtige eer waren: het ‘stop de groene leugen’-bord in verschillende Zeeuwse akkers, het bedrijventerrein bij Aardenburg, de loodsen en caravanstallingen op Schouwen-Duiveland, de skihal bij Terneuzen en de recreatiewoningen aan de Rampweg bij Renesse. Maar het werden dus de golfnetten. “De ZMF zal haar uiterste best doen om deze meest verrommelde plek van Zeeland op te ruimen of in ieder geval minder storend te maken. Ook de gemeente Middelburg heeft al aangegeven dat zij deze plek graag willen opruimen. Hopelijk komen we er samen uit om de meest verrommelde plek van Zeeland mooier te maken”, aldus Geertje Van der Krogt van de Zeeuwse Milieufederatie.

Lees ook:Aandacht voor verrommelde plekken
Lees ook:Skihal Snowbase Terneuzen dicht: personeel ontslagen!
Lees ook:Duitse fietsers gewond in Renesse na crash met auto!
Lees ook:Aandachtsgebied Rampweg Renesse
Lees ook:Traumahelikopter naar kite-ongeluk op het strand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>