Hugo Borst bij presentatie Voetbal Experience

voetbalexperience

Foto: Denvon Media

MIDDELBURG – Voetbaljournalist en –analyticus Hugo Borst was vanochtend in Zeeland bij de presentatie van Voetbal Experience aan de pers. En daarmee gaf hij de aftrap van de publiciteitscampagne rond het ‘museum’ in aanbouw in Middelburg.

Borst is samen met voetbaljournalisten Mattie Verkamman (die vandaag ook aanwezig was), Johan Derksen en Jaap de Groot initiatiefnemer van Voetbal Experience. In december moet Voetbal Experience de deuren openen. Hoewel er allerlei relikwieën van het Nederlands elftal te bewonderen zijn, zoals shirts van legendarische spelers, de finalebal van het EK 1988 en zeer waarschijnlijk de beker die oranje in ’88 op het EK won, is Voetbal Experience niet een echt museum. Er zijn namelijk allerlei interactieve attracties. Zo word je toegezongen door tachtigduizend supporters in Camp Nou, het stadion van FC Barcelona, kun je de geuren van de catacomben opsnuiven en kun je je voetbalvaardigheden meten bij allerlei spellen. Ook de rivaliteit tussen Nederland en Duitsland komt duidelijk aan de orde. “Het is fijn dat we ook onze oosterburen een leuk dagje kunnen bezorgen”, vond Hugo Borst. “Want het zijn de Duitse bezoekers die uiteindelijk een lange neus trekken. Een lullig Europees kampioenschapje steekt immers schril af tegen alle WK’s die de Duitsers hebben gewonnen.”

Lees ook:Arjen Robben schenkt zijn Champions League-shirt aan Voetbal Experience!
Lees ook:Onze grootste tegenstander de Deutsche Mannchaft krijgt aandacht bij voetbalmuseum Voetbal Experience
Lees ook:Gouden Schoen van Theo Janssen in Voetbal Experience!
Lees ook:Guus Hiddink opent grootse attractie rond voetbal
Lees ook:Voetbal Experience wil hip pak Van Marwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>