Turkse zoekactie naar vermiste Bart Koster uit Yerseke levert niks op!


MARMARIS / YERSEKE – De zoekactie in het Turkse Marmaris naar de sinds donderdag vermiste Bart Koster (54) uit Yerseke heeft helaas niets opgeleverd. Ook zijn echtgenote is bij de speurtocht betrokken.

Haar man huurde afgelopen week een mountainbike voor een fietstocht naar een verderop gelegen dorp, maar keerde nooit meer terug. Ze heeft alarm geslagen. Kennissen van het stel zijn zaterdag naar Turkije gevlogen om te helpen met zoeken. Koster heeft donkerbruin geverfd haar. Hij is stevig gebouwd met brede armen, maar heeft dunne benen. Hij loopt iets mank. Hij was gekleed in een shirt, rode zwembroek en droeg slippers. Informatie: http://www.vermistepersonen.info/vermistepersonen/11261780.asp

Lees ook:Geen aandacht Turkse kranten voor vermissing Bart Koster uit Yerseke
Lees ook:In Turkije vermiste Bart Koster uit Yerseke dood gevonden!
Lees ook:Bart Koster uit Yerseke vermist in Turkije!
Lees ook:Zeeland leeft mee met familie van in Turkije vermiste Bart Koster!
Lees ook:Reddingshonden mogen niet naar vermiste Bart Koster in Turkije zoeken!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Turkse zoekactie naar vermiste Bart Koster uit Yerseke levert niks op!

  1. William Kluss

    Ik ben zojuist terug Marmaris en heb met eigen ogen en alle emoties dit gebeuren beleefd met echtgenote van Bart Koster.Helaas hebben wij naar huis gemoeten,Maar Marcel WAT HEB JIJ EEN ONSMAKELIJKE FOTO GEPLAATST,wat als Mireille dit ook zal zien. Dit is geen relevante foto van het gebeuren,kick jij soms op andermans verdriet,om zo het”NIEUWS”te verspreiden.Heel Marmaris leeft met deze familie,WAAR WAS JIJ??????JIJ bent een ***** *****.
    William Kluss…JIJ MAG MIJ GERUST PERSOONLIJK BENADEREN HIEROVER.

      /   Reply  / 
    1. sarah faes

      menneer kluss,

      ik weet niet waarom u zo boos reageerd op dit bericht en deze foto…
      ik denk dat mijn tante mireille echt niet boos worden om die foto maar eerder erg blij zijn dat er zoveel mensen met haar en de rest van de familie mee leven en dat er zoveel aandacht aan geschonken word. het is heel mooi dat u in marmaris was maar u hoeft niet mensen af te vallen omdat zei daar niet waren… elke vorm van aandacht en betrokkenheid is mooi en hopelijk word bart (levend) gevonden…. dat is waar het om gaat!!!

        /   Reply  / 
  2. William Kluss

    ik per E -mail nieuwe reacties ontvangen

      /   Reply  / 
  3. William Kluss

    dit lijkt er nu wat meer op

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>