Zeeland leeft mee met familie van in Turkije vermiste Bart Koster!


YERSEKE / MARMARIS – De Zeeuwen leven massaal mee met de familie van de sinds donderdag nabij het Turkse Marmaris verdwenen Bart Koster (54) uit Yerseke. Bij Zeeland.Blog stromen de opbeurende reacties binnen. “Ik vind het bemoedigend dat kennissen van Bart naar Marmaris toe zijn gegaan om te helpen met zoeken. Dat zal de familie ook steunen”, schrijft bijvoorbeeld Saskia Termeer maandag aan ons.

Ook op de website van de PZC staan diverse reacties. Een samenvatting: “Volgens mij is hij onwel geworden en gevallen vanaf de bergen (zie voorbeeld foto!), er zijn te veel, je moet nooit met de fiets naar toe, te gevaarlijk. Ik zou een hartinfarct krijgen! Hopend dat alles goed afloopt….had hij geen mobiel bij zich?”, aldus Josie. “Tja! daar in Marmaris met de fiets alleen? Daar is het geen Zeeland hoor! Erg voor de meneer”, vindt Mona. “Laten we hopen op een spoedige en gezonde terugkeer van Bart”, reageert WallieW. “Ik wens ieder veel kracht bij het zoeken naar Bart….Sterkte”, meldt Lianne Stroosnijder. “Heel veel sterkte toegewenst voor de familie. Hoop dat het goed afloopt voor mijn oude klasgenoot, zag hem regelmatig fietsen hier in de buurt. Sterkte”, aldus Johan vd Jagt.

Lees ook:Geen aandacht Turkse kranten voor vermissing Bart Koster uit Yerseke
Lees ook:Bart Koster uit Yerseke vermist in Turkije!
Lees ook:In Turkije vermiste Bart Koster uit Yerseke dood gevonden!
Lees ook:Turkse zoekactie naar vermiste Bart Koster uit Yerseke levert niks op!
Lees ook:Reddingshonden mogen niet naar vermiste Bart Koster in Turkije zoeken!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zeeland leeft mee met familie van in Turkije vermiste Bart Koster!

  1. sjaak

    wat een foto bij het artikel over de vermissing in Turkye. Een echte ***site dus. *******

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>