Corry Konings gaat lachend door het leven in Ter Reede Vlissingen!


VLISSINGEN – Corry Konings, zangeres van het Nederlandstalige levenslied, treedt dinsdag 22 november op in het Atrium van Ter Reede. Alle bekende hits en nummers van haar nieuwe cd “Lachend door het leven” zijn te horen.

Corry heeft al een imposante carrière achter de rug, maar zingen is haar lust en leven. Op 15-jarige leeftijd zong Corry Konings al als zangeres van ‘De Mooks’. Ze kwam via via in contact met Pierre Kartner die haar aan de band ‘De Rekels’ koppelde. Als ‘Corry en de Rekels’ maakte ze furore met het lied ‘Huilen is voor jou te laat’. Ook haar solocarrière was succesvol met nummers als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Jij weet toch wel wat liefde is’, ‘Hoe je heette dat ben ik vergeten’ en ‘Je Moedertje’.

In 2009 was het veertig jaar geleden dat Corry voor het eerst in de hitparade stond en vond ze het tijd voor een afscheid. Het jubileumconcert op het Chasséveld in Breda was grandioos en zeker geen afscheid, want na een paar jaar in Spanje is ze nu terug in Nederland met haar nieuwe cd “Lachend door het leven”.

Het concert begint om 14.30 uur in het Atrium. De toegangsprijs is € 10,- en voor houders van De Pas € 7,50. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar via de receptie van Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen, tel. 0118-448448.

Lees ook:Vermist: Corry Sinke uit Goes
Lees ook:Kunstmarkt Ter Reede in nieuw jasje!
Lees ook:Ter Reede in EenVandaag!
Lees ook:Ook in Vlissings Ter Reede is het kermis!
Lees ook:Adieu wethouders!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>