Vermist: Corry Sinke uit Goes

GOES - De 34-jarige Corry Sinke uit Goes is al enkele weken vermist. Op donderdag 7 mei rond 21.30 uur is ze voor het laatst in Goes gezien. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de Zeeuwse.

Corry woont in een beschermde omgeving. Ze is makkelijk te beïnvloeden en erg fantasierijk. Ze heeft een verzorgd uiterlijk en is tussen de 170 en 175 cm lang. Verder heeft ze een normaal postuur, donkerbruin halflang haar en grijs-blauwe ogen. Corry is aan één oor doof en draagt normaal gesproken een bril met een modern montuur.

De Zeeuwse politie houdt er in haar onderzoek naar de verdwijning rekening mee dat Corry in België verblijft en werkt dan ook samen met de Belgische politie. Corry is namelijk regelmatig in de omgeving van Gent te vinden.

Wie tips heeft over de verblijfplaats van Corry Sinke kan die doorgeven via 0900-8844.

Lees ook:Vermiste Corry Sinke duikt op in België
Lees ook:Bril gejat van slechtziende!
Lees ook:VERMIST: Vrouw (54)
Lees ook:Vermist: Joyce Berkhout (19) vanuit Ouwerkerk!
Lees ook:Corry Konings gaat lachend door het leven in Ter Reede Vlissingen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vermist: Corry Sinke uit Goes

  1. johnny van wieren

    hallo mijn naam is johnny van wieren ben de vriend van corrie, ik zou willen weten of alles goed met haar is , ik ben met corrie een paar weken bij vrienden geweest in wetteren en waasmunster, gelieve mij te contacteren op emergis op afdeling 21 te goes vragen naar johnny

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>