Voorjaarsmarkt in Zorgcentrum De Kraayert Lewedorp!


LEWEDORP – Zorgcentrum De Kraayert in Lewedorp staat zaterdag 31 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur in het teken van het voorjaar en de gezondheid. Aan de Deltastraat staan dan kramen klaar om mooie spullen te presenteren tijdens de Voorjaarsmarkt!

Test u gezondheid door middel van de fitheidstest. Of ga de lente fris tegemoet na een gratis advies van de schoonheidsspecialiste. Test uw geheugen met de braintrainer of doe mee aan het wandelproject ‘elke stap telt’. Uiteraard is er ook voldoende aandacht voor het voorjaar. Zo zijn er bloemstukken te koop, maar ook parfum, vers fruit, kleine cadeautjes en sieraden. Het Rode Kruis is aanwezig met informatie. Ook aan de inwendige mens is gedacht, uiteraard wel met een gezonde insteek. Er zijn verschillende prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur. Ook kunt u deelnemen aan een workshop voorjaarsstukjes maken.

Zorgcentrum de Kraayert in Lewedorp is een onderdeel van SVRZ. Die organisatie staat met acht zorglocaties, een Servicecentrum en talrijke kleinschalige woonvormen garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Lente tip (1): Lentemarkt zorgcentrum De Kraayert!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!
Lees ook:Lentemarkt in Zorgcentrum De Vurssche Axel!
Lees ook:Lentemarkt met paassfeer in Zorgcentrum De Vurssche!
Lees ook:Meimarkt Zorgcentrum De Vurssche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>