Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!

LEWEDORP – SVRZ locatie De Kraayert in Lewedorp is sinds kort twee huiskamers rijker voor mensen met lichte dementie. De kamers bieden voldoende ruimte voor activiteiten, rust en relaxtijd voor de cliënten in De Kraayert.

De aanbouw is aan de kant van de Deltastraat. Het vele glas zorgt voor een connectie met de wijk. De huiskamers zijn stijl- en sfeervol ingericht met voldoende mogelijkheden voor ontspanning.
De cliënten met (lichte) dementie die in de Kraayert wonen maken zeven dagen per week gebruik van deze nieuwe voorziening. Samen eten, samen spelletjes doen, maar ook creatieve activiteiten. Uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden om te relaxen en te rusten.

Kortom, een mooie aanwinst voor de zorglocatie in Lewedorp en haar omgeving.

Zorgcentrum de Kraayert in Lewedorp is een onderdeel van SVRZ. SVRZ staat met acht zorglocaties, een Servicecentrum en talrijke kleinschalige woonvormen garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Rolstoeldriedaagse!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert in een nieuwe jas
Lees ook:Boeketje gezelligheid voor jong en oud!
Lees ook:SVRZ en R&B wonen realiseren woonzorgzone Lewedorp!
Lees ook:Nieuwe thuiszorgwinkel in Lewedorp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>