Midelburgse enquête over wegenonderhoud!

MIDDELBURG – Gemeente Middelburg schrijft een wegenonderhoudsplan. Hierin wordt vastgelegd hoe ze de straten en wegen in Middelburg optimaal gaan onderhouden.

Graag horen ze hoe u het onderhoud van de wegen in Middelburg ervaart. Waar mogelijk willen ze uw inbreng in de besluitvorming betrekken.

Het onderzoek beperkt zich nadrukkelijk tot de onderhoudstoestand van de verhardingen, met andere woorden: wat vindt u van de kwaliteit, vlakheid, loop- en rijcomfort van het straatwerk. Het gaat dus niet over bijvoorbeeld verkeersdoorstroming, bereikbaarheid, verkeersborden, verkeersveiligheid, openbare verlichting. Hierbij moet duidelijk gesteld worden dat de uitkomsten van de enquête richtinggevend zijn voor het vast te stellen beleid, en niet bindend.
De enquête wordt gedurende deze periode ook ter beschikking gesteld op het stadskantoor en in de verschillende wijkondersteuningspunten.

Voor vragen over de enquête kan u contact opnemen met het Ingenieursbureau, telefoon 0118 – 675334. Klachten over de bestrating kan u altijd melden bij het Telefonisch Informatie Punt (TIP), telefoon 0118 – 675000.

Lees ook:Wegenonderhoud Middelburg!
Lees ook:Digitale enquête omgevingsvisie
Lees ook:Eenduidige kruispunten en rotondes!
Lees ook:Enquête voormalige bouwput!
Lees ook:Enquête herinrichting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>