Oosterscheldeweek!

ZIERIKZEE – In 2012 wordt het 10 jarig jubileum van Nationaal Park Oosterschelde groots gevierd.

Daarnaast heeft de Provincie Zeeland 2012 uitgeroepen tot het ‘Zeeuws jaar van het Water’. Kortom, een prachtige gelegenheid om de Oosterschelde als kloppend hart van de Zeeuwse delta eens flink in het zonnetje te zetten. Daarom houden Nationaal Park Oosterschelde , IVN Zeeland en ZMf in de week van 8 tot en met 15 september 2012 de Oosterscheldeweek.

De Oosterscheldeweek betrekt inwoners, recreanten, bedrijven, scholieren en toeristen bij de Oosterschelde. De week staat boordevol activiteiten op en rond de Oosterschelde met onder andere wandelexcursies met gidsen, natuurvaartochten, snorkelen, kajakken, zeilen, strandjutten, speciale Oosterschelde menu’s, culinaire activiteiten, vaartochten met mosselkotters, activiteiten met watersportverenigingen, debat over leven en werken rondom de Oosterschelde. Tijdens de Oosterscheldeweek kan iedereen, van jong tot oud, op een interactieve manier kennismaken met belangrijke thema’s die in dit bijzondere gebied spelen. Het ervaren en beleven van het gebied staat hierbij centraal.

De Oosterscheldeweek is van 8 tot en met 15 september en start in de gemeente Tholen.

Begin augustus is meer informatie over de activiteiten in deze week te vinden op www.ontdekdeoosterschelde.nl.

Lees ook:Oosterscheldeweek!
Lees ook:De Oosterscheldeweek!
Lees ook:Oosterscheldeweek!
Lees ook:Ontdek Nationaal Park Oosterschelde
Lees ook:Subsidie voor Nationaal Park Oosterschelde!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>