Oosterscheldeweek!

oosterschelde

VROUWENPOLDER – Nationaal Park Oosterschelde houdt van 6 tot en met 13 september de zesde editie van de Oosterscheldeweek.

 Deze zesde editie wordt verzorgd in samenwerking met de gemeente Veere, IVN Zeeland en Natuurmonumenten. Tijdens de Oosterscheldeweek wordt de Oosterschelde flink in het zonnetje gezet.
 Samen met de Zeeuwse NME centra, de Oosterscheldegemeenten, gastheren, ondernemers, terreinbeheerders en vrijwilligers worden de laatste puntjes op de i gezet voor een onvergetelijke week op en rond een bruisende Oosterschelde. De Oosterscheldeweek betrekt inwoners, recreanten, bedrijven, scholieren en toeristen bij de Oosterschelde. Tijdens de Oosterscheldeweek kan iedereen, van jong tot oud, op een interactieve manier kennismaken met belangrijke thema’s die in dit bijzondere gebied spelen. Het ervaren en beleven van de Oosterschelde staat hierbij centraal.
Beleef de Oosterschelde

De hele week bruist het op en rond de Oosterschelde. Zo kan je mee op mosselvaartocht of zeehondensafari, een themavaartocht met Waterschap Scheldestromen, maar ook snorkelen, strandjutten, wandelen of zeilen. Ook op culinair gebied valt er veel te beleven: doe mee aan de proeverij van Zeeuwse oesters, geniet van Zeeuwse zilte zaligheden of kajak met een gids met picknickmand en al naar een rustig plekje. Voor ieder wat wils! Het gehele programma is te vinden op www.ontdekdeoosterschelde.nl.

 

Lees ook:De Oosterscheldeweek!
Lees ook:Oosterscheldeweek!
Lees ook:Oosterscheldeweek!
Lees ook:Ontdek Nationaal Park Oosterschelde
Lees ook:Grevelingenweek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>