Wmo-kadernota!

burgerjvs
VLISSINGEN – De Walcherse gemeenten vernieuwen het Wmo-beleid. Er is een concept-kadernota Wet maatschappelijke ondersteuning opgesteld. Nu kunt u uw reactie geven.

De concept-kadernota Wmo ligt tot en met 17 april tijdens kantooruren ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis van Veere, het stadskantoor van Middelburg en het stadhuis van Vlissingen. De gemeente Vlissingen verzamelt alle inspraakreacties. U kunt tijdens de inspraakperiode uw schriftelijke reactie sturen naar Gemeente Vlissingen, afdeling SBP, Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen of naar www.vlissingen.nl/inspraak. U kunt de concept-kadernota Wmo ook op de gemeentelijke websites vinden. De inspraakreacties worden –al dan niet- verwerkt in de definitieve nota die vastgesteld wordt door de gemeenteraden van Veere, Middelburg en Vlissingen.

Lees ook:Kadernota Natuurvisie!
Lees ook:Inspraakperiode: Beleid voor hondenbezitters
Lees ook:Beleid voor hondenbezitters!
Lees ook:Inloopbijeenkomsten parkeren!
Lees ook:Overstag-kadernota Maatschappelijke voorzieningen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>