Inspraakperiode: Beleid voor hondenbezitters

honden

ZIERIKZEE – De gemeente Schouwen-Duiveland heeft de nota “Beleid voor hondenbezitters” opgesteld. In dit beleid worden aanbevelingen gedaan over de regels die gelden voor hondenbezitters en de voorzieningen die er moeten zijn voor de hond en hondenbezitters.

De nota ligt klaar voor inspraak. Tot en met donderdag 30 maart kunt u uw mening over de voorgestelde aanbevelingen aan ons laten horen.

Het woord is aan u

De concept nota is in te zien. Indien u een zienswijze wilt insturen, dan kan dat schriftelijk per e-mail of brief. Schriftelijke reacties kunt u richten aan:

Het college van Burgemeester en Wethouders
mw. J. Bruin
postbus 5555
4300 JA Zierikzee

U kunt ook een e-mail sturen aan [email protected].

Verwerking inspraakreacties

Na afloop van de inspraakperiode verwerken we alle inspraakreacties. Via een antwoordnotitie worden alle reacties beantwoord. Wij bekijken of de inspraakreacties al dan niet leiden tot aanpassing van de concept documenten. De antwoordnotitie wordt samen met de definitieve documenten in de gemeenteraadsvergadering van 1 juni 2017 behandeld.

Lees ook:Beleid voor hondenbezitters!
Lees ook:Beleidsnota & Uitvoeringsprogramma Strand 2018-2021
Lees ook:Integraal Verkeer- en Vervoerplan
Lees ook:Beleidregels terrassen
Lees ook:Wmo-kadernota!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>