Altijd wat te beleven in zomers Wemeldinge!

zon blogWEMELDINGE – In Wemeldinge is zes weken lang van alles te doen!
Van 8 juli tot en met 16 augustus is er een doorlopend zomerprogramma voor toeristen en inwoners van de gemeente Kapelle.

Van een sport- en spelmiddag voor jong en oud tot een Boomgaard Experience, workshops schilderen en minibolussen bakken, varen en zeilen op de Oosterschelde, een huifkartocht met bierproeverij tot aan een dorpswandeling en een wekelijkse dorpsbarbecue. Dat is genieten aan de Oosterschelde.

Meer informatie en reserveren

Voor meer informatie kunt u terecht op www.wemeldinge.info. Voor de meeste activiteiten dient u vooraf te reserveren bij het VVV kantoor in Wemeldinge. De medewerksters van het VVV kantoor Wemeldinge informeren u graag verder, dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur.

VVV Wemeldinge (per adres Camping Linda)
Oostelijke Kanaalweg 4
4424 NC WEMELDINGE
0113 – 62 15 53
[email protected]

Het complete zomerprogramma is verkrijgbaar bij het VVV en de verblijfsaccommodaties in Wemeldinge. Het zomerprogramma is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Wemeldingse ondernemers, inwoners, gemeente Kapelle, diverse verenigingen en het MKB Wemeldinge.

Lees ook:Altijd wat te beleven in Wemeldinge!
Lees ook:Caravanbrand camping!
Lees ook:Fietsen met de Kapelse burgemeester!
Lees ook:Zomeractiviteiten!
Lees ook:Ophogen strandjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>