Altijd wat te beleven in Wemeldinge!

bolus blog

WEMELDINGE – Onze voormalige Koningin Beatrix weet nog van haar Koninginnedagbezoek dat Wemeldinge bruisend is. En de inwoners willen die gezelligheid graag met meer mensen delen.  Tot en met 31 augustus is er een doorlopend zomerprogramma voor toeristen en inwoners.

Van een Zeeuwse Zomer Markt voor jong en oud tot een Boomgaard Experience; workshops minibolussen bakken; varen en zeilen op de Oosterschelde, huifkartochten, bierproeverij, solextocht, tot aan een Vroege Vogel Safari en workshops fotografie en Vietnamees koken. Dat is genieten aan de Oosterschelde!

Voor de meeste activiteiten dient u vooraf te reserveren. Dit kan via www.wemeldinge.info of bij het VVV kantoor in Wemeldinge. De medewerksters van het VVV kantoor Wemeldinge (p/a Camping Linda) informeren u graag verder.

Het complete zomerprogramma is verkrijgbaar bij het VVV en de verblijfsaccommodaties in Wemeldinge. Deze is tot stand gekomen door een mooie samenwerking tussen Wemeldingse ondernemers, inwoners, gemeente Kapelle, diverse verenigingen en het MKB Wemeldinge.

Lees ook:Altijd wat te beleven in zomers Wemeldinge!
Lees ook:Caravanbrand camping!
Lees ook:Ophogen strandjes!
Lees ook:Zomeractiviteiten!
Lees ook:Oosterscheldeweek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>