Wegafsluiting Cadzand!

wegafzetting blog
CADZAND – Er zijn deze periode werkzaamheden aan de Zuidzandseweg en Mariastraat in Cadzand, tussen de Retranchementseweg en de Provinciale Weg (rotonde Potjes).

Gedurende deze werken zal de gemeente Sluis de ontsluitingsweg Noordzee Résidence en de rotonde op Ringdijk Noord in Cadzand-Bad aanleggen en enkele aanpassingen aan Ringdijk Noord, tussen Erasmusweg en Vierhonderdpolderdijk in Cadzand-Dorp, uitvoeren.

Omleidingroute

Het verkeer wordt omgeleid vanaf rotonde Potjes via de Provinciale Weg richting Nieuwvliet over de Sint Jansdijk en Zwartepolderweg naar de Vlamingpolder. Autoverkeer met bestemming vakantiepark Noordzee Résidence kan deze bereiken via een tijdelijke route over de voormalige Lange Strinkweg. Vrachtverkeer met bestemming Noordzee Résidence wordt over Boulevard de Wielingen, Scheldestraat en Bastingweg geleid.
Verkeer vanuit Cadzand-Bad dat richting Zuidzande wil wordt over de Kanaalweg in de richting van de Provinciale Weg geleid.

Wanneer

Werkzaamheden aan Ringdijk Noord zijn fgelopn week gestart.
Werken aan Zuidzandseweg/Mariastraat vanaf week 41. In week 39 en 40 zal de kern Cadzand-Dorp nog bereikbaar zijn via de Zuidzandseweg.

Contact

Voor vragen omtrent de omleidingroute kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer W. de Rijke van de gemeente Sluis, via het algemene telefoonnummer 0117 – 457 000 .

Lees ook:Informatiebijeenkomst Cadzand!
Lees ook:De plek…..(21): Het dorp, Cadzand!
Lees ook:Teveel drank op en toch achter het stuur….
Lees ook:Informatiebijeenkomst Cadzand-Bad!
Lees ook:Dode visser aangespoeld op strand Cadzand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>