SVRZ Ter Schorre beweegt!

svrz blog
TERNEUZEN – SVRZ locatie Ter Schorre in Terneuzen zoekt vrijwilligers voor het begeleiden van cliënten bij bewegingsactiviteiten, het verenigingsleven of een kerkbezoek. Cliënten genieten zichtbaar van de activiteiten en kunnen niet zonder begeleiding.

De cliënten van de locatie aan de Bachlaan gaan zwemmen bij de Vliegende Vaart. Maar ook genieten ze van een wandeling in de buitenlucht of samen fietsen op de duofiets. Deelname aan diverse verenigingsactiviteiten en de fysiotherapie vraagt om begeleiding bij het halen en brengen. SVRZ is nu ook aanwezig in Maxima aan het Patistpark en zoekt nog vrijwilligers voor deze prachtige locatie.

Lijkt het u heerlijk om actief bezig te zijn en iets voor de medemens te betekenen? Bel of mail dan naar Lidy Willemsen, coördinator vrijwilligers van Ter Schorre op: [email protected] / 0115-636694.

Ter Schorre is een locatie van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

Lees ook:Lopen of rollen tijdens evenement in Terneuzen: Cliënten Ter Schorre doen mee aan avondvierdaagse!
Lees ook:Bijenhotel in zorglocatie Ter Schorre!
Lees ook:Cultureel festival in Ter Schorre Terneuzen!
Lees ook:Klanten van het Gors helpen in Ter Schorre Terneuzen!
Lees ook:Rolstoeldriedaagse!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>