Rolstoeldriedaagse!

rolstoel

LEWEDORP - SVRZ zoekt vrijwilligers voor de 6e wandel- en rolstoeldriedaagse in Lewedorp. Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 juni kan er 5 kilometer gewandeld of in de rolstoel afgelegd worden bij de driedaagse van Wielercomité Lewedorp. De start is iedere avond, gezamenlijk, om 18.15 uur vanuit zorgcentrum De Kraayert van SVRZ in de Deltastraat.

SVRZ zoekt nog enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om achter de rolstoel te lopen zodat de cliënten van De Kraayert ook mee kunnen doen aan de wandel- en rolstoeldriedaagse.
Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger mee te lopen? Geef je dan op bij de receptie van de Kraayert of via een e-mail aan [email protected].

Kijk voor meer informatie op www.rondevanlewedorp.nl/wandeldriedaagse

De Kraayert is een voorziening van SVRZ. SVRZ is een organisatie op het gebied van ouderenzorg in Zeeland. Acht zorglocaties, talrijke kleinschalige woonvormen en een Servicecentrum staan garant voor zorg- en dienstverlening die aansluit bij de wensen van de cliënten.

 

Lees ook:Boeketje gezelligheid voor jong en oud!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert is uitgebreid met 2 huiskamers!
Lees ook:SVRZ Ter Schorre beweegt!
Lees ook:NL Doet! Vrijwilligers aan de slag in zorglocaties!
Lees ook:Zorgcentrum De Kraayert in een nieuwe jas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>