Koninklijke Onderscheiding Willem de Visser!

koninklijke onderscheiding
Willem de Visser heeft woensdag een koninklijke onderscheiding gekregen en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.De heer De Visser is sinds 1978 hoofdingeland voor Waterschap Scheldestromen en haar rechtsvoorgangers. Dat heeft de gemeente Veere gemeld.
Daarnaast is de heer De Visser sinds mei 2007 als bestuurslid verbonden aan Stichting De levende Delta.
Vanuit dit bestuurslidmaatschap is hij actief betrokken door namens de stichting zitting te hebben in diverse werk-, klankbord-, en studiegroepen op regionaal niveau, en soms ook op grensoverschrijdend niveau.
Hierbij valt te denken aan het lidmaatschap van de stuurgroep waterberging Volkerrak-Zoommeer, de landelijke vereniging nieuwe natuur Nee, werkconferenties van de stuurgroep Zuidwestelijke Delta en het door Brussel gesubsidieerde en door Rijkswaterstaat en Maritieme Toegang gestarte Interreg project estuaria on the move.

Tenslotte is de heer De Visser auteur voor uitgeverij de Free Musketeers en verricht hij op vrijwillige basis hand- en spandiensten voor het Calvijn college.

De heer de Visser werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lees ook:Ter gelegenheid van Koninginnedag zijn 119 Zeeuwen onderscheiden!
Lees ook:Koninklijke Onderscheiding in Kapelle
Lees ook:96 Zeeuwse Koninklijke onderscheidingen!
Lees ook:Koninklijke Onderscheiding voor acht inwoners van de gemeente Goes!
Lees ook:Lintjesregen in de gemeente Veere!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>